بازدید دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان از محل ستاد استقبال نوروزی در ورودی بندرعباس

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان با هدف بررسی کیفیت خدمات، ارزیابی  و بهبود شرایط استقبال از گردشگران، از محل ستاد استقبال از مسافران و گردشگران نوروزی در ورودی شهر بندرعباس، بازدید کرد.

به گزارش میراث آریا، محمد محسنی روز یکشنبه ۲۶ اسفند ماه در این بازدید بر اهمیت ایجاد فضای مناسب برای  راهنمایی مسافران و گردشگران تأکید کرد و از مسئولان خواست تا با برنامه‌ریزی دقیق، خدمات‌رسانی را به بهترین شکل انجام دهند.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان هرمزگان افزود: هدف اصلی ما، فراهم کردن شرایطی است که گردشگران با خاطره‌ای خوش از بندرعباس و استان هرمزگان سفر خود را ادامه دهند.

او همچنین بر لزوم همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و خدماتی برای استقبال شایسته از مهمانان نوروزی تأکید کرد و گفت: با توجه به حجم بالای سفرهای نوروزی به هرمزگان، به‌ویژه به مقصد بندرعباس و جزایر قشم و هرمز، هماهنگی بیشتر میان نهادهای مختلف برای تسهیل ورود و خروج مسافران ضروری است.

محسنی اظهار کرد: ستاد استقبال از مسافران و گردشگران نوروزی از ۲۸ اسفندماه تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در ورودی شهر بندرعباس بر پا خواهد بود و خدمات موردنیاز مسافران و گردشگران مانند راهنمایی به اماکن اسکان دارای مجوز و معرفی جاذبه‌های گردشگری و ... را انجام می‌دهند.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان تأکید کرد: نیروی انتظامی، هلال‌احمر، جامعه هتلداران، فرمانداری، شهرداری، اداره‌کل آموزش‌وپرورش، اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، هلال‌احمر و ... در این ستاد حضور دارند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403122602098
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha